Group Transport Metaforiki Thessalonikis

Metaforiki Thessalonikis

HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική εταιρία διεθνών και τοπικών μεταφορών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσυσκευών σας σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και αμπαλάζ - συσκευασία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για μετακόμισε ειδών οικιακής χρήσης.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη , μετακομισεις θεσσαλονικη ,Μετακόμιση Γερμανία ,Μετακομίσεις - Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Φοιτητικη Μετακομιση


Γιατί Μεταφέρετε με Τρέιλορ ?? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ !!!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μετακόμιση προς Βερολίνο (Moving to Berlin)




ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΉ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΎΧΗ! ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΆΓΧΟΣ. ΑΦΉΣΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΣΕ ΕΜΆΣ!


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - METAKOMIΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΣΟΥΗΔΊΑ- ΑΓΓΛΙΑ -ΚΥΠΡΟ

ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΜΑΣ, ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ, ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΕΊΡΑ ΒΟΗΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΜΑΣ . ΣΥΛΛΈΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΡΟΎΧΑ, ΒΙΒΛΊΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ, ΈΠΙΠΛΑ Κ.ΛΠ.) ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΞΗΡΆ ΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΔΗΜΟΦΙΛΉ ΕΊΔΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆ. Η ΥΠΌΣΧΕΣΉ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΈΣ - ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ 

H ΕΤΑΙΡΊΑ

Η μεταφορική Θεσσαλονίκης Group Transport, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα των μεταφορών, πραγματοποιώντας κάθε είδους μεταφορές στο νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Αναλαμβάνουμε από μικρές μεταφορές τύπου courier μέχρι την μετακόμιση του οικιακού σας ή εργασιακού σας εξοπλισμού ή ακόμα και των βαρέων μηχανημάτων του εργοστασίου σας.
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, ανυψωτικό εξοπλισμό και ένα άρτια ειδικευμένο προσωπικό για κάθε είδος μετακόμιση ή μεταφορά με ταχύτητα και ασφάλεια .
Επίσης προσφέρουμε και υπηρεσίες αποθήκευσης. Διαθέτουμε μεγάλες αποθήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν από οικοσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό γραφείων μέχρι βαριά βιομηχανικά μηχανήματα. Η δυνατότητα αποθήκευσης προσφέρεται για όσο χρόνο επιθυμείτε, από λίγες ημέρες μέχρι και χρόνια.
Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Διαβάστε περισσότερα......