Group Transport Metaforiki Thessalonikis

Metaforiki Thessalonikis

HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική εταιρία διεθνών και τοπικών μεταφορών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσυσκευών σας σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και αμπαλάζ - συσκευασία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για μετακόμισε ειδών οικιακής χρήσης.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη , μετακομισεις θεσσαλονικη ,Μετακόμιση Γερμανία ,Μετακομίσεις - Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Φοιτητικη Μετακομιση


Γιατί Μεταφέρετε με Τρέιλορ ?? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ !!!

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΤΗΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ


Η εταιρεία μας χειρίζεται όλα τα είδη των εμπορευμάτων στις Μεταφορές στην Ελλάδα, στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό (Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία, Ασία, Αυστραλία και άλλες χώρες).

Μπορούμε να σας προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση, με τη συνολική ευθύνη και συνέπεια στην οργάνωση, για επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς ή της μετακόμισης.

Με ανθρώπινο δυναμικό έμπειρο, εκπαιδευμένο και άριστα εξειδικευμένο, δεν είμαστε απλώς μεταφορείς αλλά οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν με το ήθος, τη σύγχρονη νοοτροπία και τον επαγγελματισμό τους.

Δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε είτε πρόκειται για την αυθημερόν μεταφορά ενός μικρού δέματος εντός πόλης, μέχρι την μεταφορά ολόκληρου container στην άλλη άκρη του πλανήτη. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων μεταφορών και ανυψωτικά μηχανήματα με δυνατότητα ανύψωσης πολλών ορόφων, ενώ προσφέρουμε αμπαλάζ – συσκευασία για την καλύτερη προστασία της περιουσία σας που μεταφέρουμε. Επίσης είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και υπηρεσίες αποθήκευσης. Διαθέτουμε μεγάλες αποθήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν από οικοσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό γραφείων μέχρι βαριά βιομηχανικά μηχανήματα. Η δυνατότητα αποθήκευσης προσφέρεται για όσο χρόνο επιθυμείτε, από λίγες ημέρες μέχρι και χρόνια. Το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ταχύτατη εξυπηρέτηση και απόλυτη ασφάλεια στις μεταφορές μας. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Αλλά γενικά όλες οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Η εταιρεία Group Transport αναλαμβάνει τη μεταφορά των οικιακών σας ειδών (ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, διακοσμητικά και οτιδήποτε εύθραυστο αντικείμενο) σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό.

Με τον εξοπλισμό ανύψωσης που διαθέτουμε, κατεβάζουμε και ανεβάζουμε από το μπαλκόνι τα έπιπλά σας ώστε να μεταφερθούν ανέπαφα στο όροφο διαμονής σας.

Ειδικές προσφορές για μετακομίσεις ειδών οικιακής χρήσης για τους φοιτητές και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα έπιπλα γραφείου αλλά και τον εξοπλισμό σας ή τα βαρέος τύπου μηχανήματά σας. Εφόσον χρειάζεται αποσυναρμολογούμε και συσκευάζουμε τα έπιπλα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται γρήγορη μεταφορά και με απόλυτη ασφάλεια.

Για την αποφυγή φθορών χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα.


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΑΝΟ

Η μεταφορική μας ειδικεύεται στην μεταφορά πιάνων, εκκλησιαστικών οργάνων καθώς και άλλων μουσικών οργάνων. Με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και με χρήση γερανών είμαστε σε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε μετακίνηση του οργάνου σας όσο δύσκολη και να φαίνεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ισχυρή φήμη που έχουμε χτιστεί για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε επίσης εγκαταστάσεις για την αποθήκευση του πιάνο ή του οργάνου σας για ένα χαμηλό μηνιαίο επιτόκιο. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και εξοπλισμό για την προστασία του μουσικού σας όργανο.


ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας στα υποκαταστήματά σας, σε συνεργαζόμενα καταστήματα, σε σούπερ μάρκετ καθώς και σε οποιοδήποτε συνεργάτη ή πελάτη σας. Η εμπειρία μας στις διανομές, εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη διανομή των αγαθών σας.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Παρέχουμε αποθηκευτικό χώρο για τα αγαθά σας. Με δυνατότητα αποθήκευσης μικρών αλλά και πολύ ογκώδη αντικειμένων για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΝΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ  ΡΩΣΙΑ .          Η εταιρεία ΕΜΜΟΓΛΟΥ LTD GROUP TRANSPORT  ιδρύθηκε  το 2008 μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
            Ο διαρκής στόχος μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας στο χώρο των μεταφορών – διανομών και αποθηκεύσεων – logistics.
            Για την πραγματοποίηση όλων των υπηρεσιών διαθέτουμε ένα άρτιο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διεκπεραιώνει καθημερινά ένα απίθανο όγκο εμπορευμάτων καθώς και ένα άρτιο στόλο οχημάτων.
           Η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια στο χώρο των μεταφορών.

ΔΙΚΤΥΟ
           Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα τέλεια συντονισμένο δίκτυο συνεργατών, πλήρως μηχανογραφημένο ώστε να είναι έτοιμο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορικές σας ανάγκες.
            Διεθνείς μεταφορές προς:
·         Ιταλία
·         Ισπανία
·         Γαλλία
·         Γερμανία
·         Ρωσία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
·         Μεταφορές δεμάτων
·         Μεταφορές μηχανοκίνητων οχημάτων
·         Μεταφορά παλετών-Ευρωπαλετών
·         Μεταφορά ευπαθών προϊόντων (απευθείας παραλαβή και άμεση παράδοση αυτών)
·         Μεταφορά οικοδομικών υλικών
·         Αποθήκευση νοικοκυριών-υλικών και άλλων προϊόντων για όσο επιθυμεί ο πελάτης
·         Αποθήκευση logistics
·         Αεροπορικά φορτία-Ομαδικές αποστολές / Παράδοση από Πόρτα σε Πόρτα
·         Διεθνείς υπηρεσία Courier.

ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ , metakomish thessaloniki


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ


Metakomiseis Thessaloniki


Η μεταφορική Θεσσαλονίκης Group Transport πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα των μεταφορών, πραγματοποιώντας κάθε είδους μεταφορές στο νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε από μικρές μεταφορές τύπου courier μέχρι την μετακόμιση του οικιακού σας ή εργασιακού σας εξοπλισμού ή ακόμα και των βαρέων μηχανημάτων του εργοστασίου σας.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, ανυψωτικό εξοπλισμό και ένα άρτια ειδικευμένο προσωπικό για κάθε είδος μετακόμιση ή μεταφορά με ταχύτητα και ασφάλεια .

Επίσης προσφέρουμε και υπηρεσίες αποθήκευσης. Διαθέτουμε μεγάλες αποθήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν από οικοσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό γραφείων μέχρι βαριά βιομηχανικά μηχανήματα. Η δυνατότητα αποθήκευσης προσφέρεται για όσο χρόνο επιθυμείτε, από λίγες ημέρες μέχρι και χρόνια.

Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΉ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΎΧΗ!

Μαζί μας θα είναι ξεκούραστα και χωρίς άγχος. Αφήστε όλο το σχεδιασμό σε εμάς!


Μεταφορά Δεμάτων στο Εξωτερικό  

 

METAFORES THESSALONIKIS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ !!!

EMMOGLOU LTD  GROUP TRANSPORT


Η προσφορά περιλαμβάνει Ναύλα , Έξοδα λυμένα εργατικά, πληρωμή τελωνίου αμπαλάζ μεταφορά των οικοσκευών φόρτωση εκφόρτωση ,Πληρωμή τελωνείου , φόρτωση εκφόρτωση από το πλοίο,

Παράδοση στο χώρο σας .Η προσφορά περιλαμβάνει :
1)Μεταφορά των οικοσκευών φόρτωση εκφόρτωση παραλαβή,
2)Ειδική Συσκευασία ``Group Paz`` σε κοντέινερ  
3))Ναύλα , 
4))Έξοδα λυμένα εργατικά,
5)) Έξοδα τελωνίου  Ελλάδα 
6)Παραλαβή Κύπρο  φόρτωση εκφόρτωση από το πλοίο, 
7)Πληρωμή τελωνείου Κύπρου 
8)Παράδοση στο χώρο σας .
Τιμές έκπληξη ..............!!!!
20' FT DRY VAN STEEL CONTAINER

Κουριερ αυτοκίνητο προς Γερμανία


ΤΌ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΌ ΕΚΤΕΛΕΊΤΕ ΜΕ μικρο  Κουριερ αυτοκίνητο προς Γερμανία.
Όποιοι Διαβάζουν αυτή τη σελίδα και ενδιαφέρονται για μεταφορά ΔΕΜΑΤΩΝ  ή  επίπλων ή δεμάτων να καλέσουν στο             +30 694 22 65 565       ή στο + 698 40 80 365


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


ТРАНСПАРТУ ў Грэцыі Грэцыя РАСІІ ,Фесалонікі ,Перадача НА ЎКРАІНЕ, Krastatitsa, Баните, Vylgaria, Расія, Krasnontarski край, г. Краснадар

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ,Θεσσαλονίκη ΡΩΣΊΑ .


ДНІ НА МАРШРУТ У Расіі
Транспартнае абслугоўванне THESSALONIKI за мяжой, ПОБЫТАВАЯ абсорбцыі ПОБЫТАВАЯ руху. ТРАНСПАРТУ, Салонікі.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΌ ΕΚΤΕΛΕΊΤΕ ΜΕ ΣΥΡΌΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΌ ΜΑΣ
Όποιοι Διαβάζουν αυτή τη σελίδα και ενδιαφέρονται για μεταφορά οικοσκευών , επίπλων ή δεμάτων να καλέσουν στο             +30 694 22 65 565       ή στο + 698 40 80 365
ΕΝΑ  ΦΟΡΤΗΓΑ 40 ΤΌΝΩ  120 ΚΥΒΙΚΏΝ


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη 

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα


Μετακόμιση προς Γερμανία


Μετακόμιση προς Σουηδία


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Η εταιρεία Group Transport αναλαμβάνει τη μεταφορά των οικιακών σας ειδών (ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, διακοσμητικά και οτιδήποτε εύθραυστο αντικείμενο) σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό.

Με τον εξοπλισμό ανύψωσης που διαθέτουμε, κατεβάζουμε και ανεβάζουμε από το μπαλκόνι τα έπιπλά σας ώστε να μεταφερθούν ανέπαφα στο όροφο διαμονής σας.

Ειδικές προσφορές για μετακομίσεις ειδών οικιακής χρήσης για τους φοιτητές και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα έπιπλα γραφείου αλλά και τον εξοπλισμό σας ή τα βαρέος τύπου μηχανήματά σας. Εφόσον χρειάζεται αποσυναρμολογούμε και συσκευάζουμε τα έπιπλα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται γρήγορη μεταφορά και με απόλυτη ασφάλεια.

Για την αποφυγή φθορών χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα.


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΑΝΟ

Η μεταφορική μας ειδικεύεται στην μεταφορά πιάνων, εκκλησιαστικών οργάνων καθώς και άλλων μουσικών οργάνων. Με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και με χρήση γερανών είμαστε σε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε μετακίνηση του οργάνου σας όσο δύσκολη και να φαίνεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ισχυρή φήμη που έχουμε χτιστεί για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε επίσης εγκαταστάσεις για την αποθήκευση του πιάνο ή του οργάνου σας για ένα χαμηλό μηνιαίο επιτόκιο. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και εξοπλισμό για την προστασία του μουσικού σας όργανο.


ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας στα υποκαταστήματά σας, σε συνεργαζόμενα καταστήματα, σε σούπερ μάρκετ καθώς και σε οποιοδήποτε συνεργάτη ή πελάτη σας. Η εμπειρία μας στις διανομές, εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη διανομή των αγαθών σας.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Παρέχουμε αποθηκευτικό χώρο για τα αγαθά σας. Με δυνατότητα αποθήκευσης μικρών αλλά και πολύ ογκώδη αντικειμένων για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.


τηλ.             6942 265565       άμεσης Εξυπηρετήσεις
Εταιρεία: ΕΜΜΟΓΛΟΥ LTD GROUP TRANSPORT 
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 8 Νέοι Επιβάτες Δήμος θερμαικού
-Θεσσαλονίκης
Τ.Κ: 57019
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Αστική χρέωση             8011122203      απο σταθερό 
Τηλ. και Φax:             2392026880      
Τηλ. 23920 22203            23920 22203      

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Εμμόγλου Γεώργιος
Τηλ. Επικοινωνίας             6984080365       Η 694 22 65 565