Group Transport Metaforiki Thessalonikis

Metaforiki Thessalonikis

HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική εταιρία διεθνών και τοπικών μεταφορών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσυσκευών σας σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και αμπαλάζ - συσκευασία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για μετακόμισε ειδών οικιακής χρήσης.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη , μετακομισεις θεσσαλονικη ,Μετακόμιση Γερμανία ,Μετακομίσεις - Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Φοιτητικη Μετακομιση


Γιατί Μεταφέρετε με Τρέιλορ ?? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ !!!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μεταφορέας οικοσκευής


Λίγα λόγια Για τη Δουλεία του Μεταφορέα. Ποιος είναι και με τι ασχολείται;Ο υπάλληλος μετακίνησης είναι υπέυθυνος για την μετακίνηση επίπλων και διαφόρων αντικειμένων εξοπλισμού από το ένα μέρος στο άλλο.
Ποια είναι τα καθήκοντα του;Αδειάζει και συγκεντρώνει έπιπλα σε σπίτια, γραφεία, κλπ. – φορτώνει και ξεφορτώνει τα φορτηγά που μεταφέρουν, λαμβάνοντας ειδική φροντίδα για να μην βλαφθούν όταν φορτώνονται και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – τυλίγει τα είδη με κουβέρτες για να τα προστατεύσει από το να βλαφτούν στο φορτηγό μετακίνησης – προστατεύει πήλινα σκεύη και ευθραυστά είδη με το να τα κρατάει σε καλά σφραγισμένα κουτιά – απονέμει το φορτίο ισότιμα μέσα στα φορτηγά – βάζει ταμπέλες πάνω στα κουτιά σύμφωνα με το περιεχόμενό τους – τα στοιβάζει ορθά στο φορτηγό έτσι ώστε να μην βλάψει οτιδήποτε.
Που εργάζεται και υπό ποιες συνθήκες;Η δουλειά απαιτεί σχετική σωματική προσπάθεια με κάποια ρίσκα τραυματισμού, σε ένα σκονισμένο περιβάλλον, με πολύ μετακίνηση και κάποτε αντικείμενα που πέφτουνε.
Τι εργαλεία/ εξοπλισμό χρησιμοποιεί; Έναν ανυψωτήρα βαλιτσών, φορτηγά καροτσάκια ανυψώματος, βάζοντας ταμπέλες σε μηχανές,κουβέρτες, διάφορα μεγέθη κουτιών και υλικών, ψαλίδια, μαχαίρια, μονωτική ταινία.
Ποια προσόντα απαιτούνται για να πετύχει κανείς σε αυτόν τον τομέα; Μόνο ένα βασικό κύριο επίπεδο εκπαίδευσης απαιτείται – κανένα ειδικό προσόν δεν χρειάζεται. Η προαγωγή μπορεί να είναι σε λιγότερο σωματικά απαιτητική, όπως οδηγοί φορτηγών/τρακτέρ, μετακινητές ή διευθυντής αποθήκης. Κάποια από αυτά τα επαγγέλματα μπορεί να απαιτούν περαιτέρω εκπαίδευση όπως την απόκτηση ειδικευμένων άδειων οδήγησης ή δεξιότητες υπολογιστών. Μια αντιλήψη για θέματα υγείας και ασφάλειας – π.χ. ασφαλείς διαδικασίες ανασηκώματος όταν χειρίζεστε βαρειά αντικείμενα – είναι σημαντική. Τα προσωπικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε είναι σωματική δύναμη και αντοχή. Πρέπει επίσης να έχετε μια διορατική αντίληψη αφού η δουλειά περιλαμβάνει τη διαχείριση και την κρίση χώρου.